Loading...
English Connection CA 2018-07-04T10:03:36+00:00

Benvingut a English Connection

Des de la seva obertura l’any 1987, la direcció de l’acadèmia ha estat en mans de professors nadius de l’idioma. La directora actual, Verena Cater (cofundadora del centre), va néixer a Anglaterra, és llicenciada en Filologia Anglesa i Espanyola i compta amb una experiència àmplia en la docència i la gestió del centre.

Som especialistes en anglès. No ens hem diversificat perquè el nostre objectiu és l’ensenyament de l’anglès i només de l’anglès en un ambient professional, però alhora amè i familiar.

El fet que actualment comptem amb fills d’antics alumnes demostra que segueixen confiant en nosaltres; saben que garantim als seus fills la mateixa qualitat d’ensenyament que ells van rebre.

Seguim una metodologia eclèctica perquè sabem que no tots aprenem de la mateixa manera ni tenim els mateixos motius per aprendre l’idioma. El nostre propòsit és que cadascun dels nostres alumnes assisteixi a gust a classe i que tregui el màxim profit del temps invertit.

Pensem que entre els factors més importants per aprendre una llengua hi destaquen la qualitat humana del professor i la relació professional amb els seus alumnes. Ens esforcem perquè l’experiència de l’aprenentatge sigui amena i profitosa, però l’alumne també ha d’implicar-s’hi per aconseguir els objectius desitjats, ja que tothom sap que no existeixen mètodes màgics per aprendre una llengua.

Informació General

English Connection disposa d’una àmplia sèrie de cursos d’anglès, des de cursos d’anglès general o de preparació per a exàmens específics (First Certificate, Advanced, IELTS) fins a cursos especials per a empreses o classes particulars i de conversa.

Des de nens i nenes de sis anys, sense que hi hagi cap límit d’edat màxima, qualsevol moment és bo per aprendre. El més important és que l’ambient d’ensenyament sigui propici i la metodologia adequada a l’edat de l’alumne.

En tots els cursos els grups són reduïts (de 8 a 10 alumnes) i homogenis. Amb aquesta finalitat, cada alumne ha de realitzar una prova de nivell abans de matricular-se en un curs. Les classes es fan a l’escola (excepte les de In-Company, per a empreses) i en presència d’un professor nadiu, titulat i expert en l’ensenyament d’anglès.

Pel que fa als nivells de nens i júniors (de 6 a 9 anys i de 10 a 12) les classes s’imparteixen un dia a la setmana (1,5 hores de classe) o dos dies (2 o 3 hores). Quant als nivells per a adolescents (13 a 17 anys) i adults, es fan tres hores de classe a la setmana repartides en dos dies.

Les classes s’imparteixen durant el curs acadèmic (d’octubre a juny) i durant el mes de juliol als cursos intensius d’estiu, de manera que pots matricular-te al programa que t’interessi més quan et sigui més còmode.

Curs 2018-9

Exàmens de Cambridge

Más Información

Cursos per a Empreses

Más Información

Classes de Conversa

Más Información

Anglès per a Adults

Más Información

Anglés Per a Joves

Más Información

Anglès Per Nens

Más Información

Estiu

English Connection ofereix cursos intensius de 40 hores per a nens i nenes, joves i adults durant el mes de juliol. Això proporciona als estudiants l’oportunitat de seguir amb l’estudi de l’anglès durant l’estiu sense necessitat d’interrompre el ritme seguit durant el curs.

Els cursos intensius consten de 20, 30 o 40 hores de classes, repartides en dues hores diàries de dilluns a divendres per a nens, nenes i joves; i dues hores i dos quarts de dilluns a dijous per a adults.

Els alumnes s’agrupen en funció de l’edat, el nivell d’anglès i l’ experiència prèvia en l’aprenentatge de la llengua.

Classes amenes i pràctiques! Una varietat d’activitats en les quals el principal objectiu és la comunicació oral, que t’ajudarà a desenvolupar totes les habilitats de la llengua.

Clases Mañanas Tardes Días
Jóves 9.15 a 11.15h Dilluns a Divendres
Jóves 11.30 a 13.30h Dilluns a Divendres
Adults 17.30 a 20.00h Dilluns a Dijous
Adults 18.00 a 20.30h Dilluns a Dijous

Altres Cursos

  • Preparació per Cambridge:First i Advanced – cursos intensius de 2 o 3 setmanes
  • Classes particulares per a les persones que tenen uns requisits específics. Horari a convenir

Contacta amb Nosaltres

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, tan sols hauràs de fer ús d’aquest senzill formulari. Et contestarem el més aviat possible!

Direcció:
Carrer de Sant Domènec, 7, 08172
Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Tel:
93 675 2106

Email:
info@english-connection.es