Benvingut a English Connection

Des de la seva obertura l’any 1987, la direcció de l’acadèmia ha estat en mans de professors nadius de l’idioma. La directora actual, Verena Cater (cofundadora del centre), va néixer a Anglaterra, és llicenciada en Filologia Anglesa i Espanyola i compta amb una experiència àmplia en la docència i la gestió del centre.

Som especialistes en anglès. No ens hem diversificat perquè el nostre objectiu és l’ensenyament de l’anglès i només de l’anglès en un ambient professional, però alhora amè i familiar.

El fet que actualment comptem amb fills d’antics alumnes demostra que segueixen confiant en nosaltres; saben que garantim als seus fills la mateixa qualitat d’ensenyament que ells van rebre.

Seguim una metodologia eclèctica perquè sabem que no tots aprenem de la mateixa manera ni tenim els mateixos motius per aprendre l’idioma. El nostre propòsit és que cadascun dels nostres alumnes assisteixi a gust a classe i que tregui el màxim profit del temps invertit.

Pensem que entre els factors més importants per aprendre una llengua hi destaquen la qualitat humana del professor i la relació professional amb els seus alumnes. Ens esforcem perquè l’experiència de l’aprenentatge sigui amena i profitosa, però l’alumne també ha d’implicar-s’hi per aconseguir els objectius desitjats, ja que tothom sap que no existeixen mètodes màgics per aprendre una llengua.

Informació general

English Connection disposa d’una àmplia sèrie de cursos d’anglès, des de cursos d’anglès general o de preparació per a exàmens específics (First Certificate – B2, Advanced – C1, i Proficiency – C2) fins a cursos especials per a empreses o classes particulars i de conversa.

Des de nens i nenes de sis anys, sense que hi hagi cap límit d’edat màxima, qualsevol moment és bo per aprendre. El més important és que l’ambient d’ensenyament sigui propici i la metodologia adequada a l’edat de l’alumne.

En tots els cursos els grups són reduïts (de 8 a 10 alumnes) i homogenis. Amb aquesta finalitat, cada alumne ha de realitzar una prova de nivell abans de matricular-se en un curs. Les classes es fan a l’escola (excepte les de In-Company, per a empreses) i en presència d’un professor nadiu, titulat i expert en l’ensenyament d’anglès.

Pel que fa als nivells de nens i júniors (de 6 a 9 anys i de 10 a 12) les classes s’imparteixen un dia a la setmana (1,5 hores de classe) o dos dies (3 hores/setmana). Quant als nivells per a adolescents (13 a 17 anys) i adults, es fan 3 hores de classe a la setmana repartides en dos dies.

Les classes s’imparteixen durant el curs acadèmic (d’octubre a juny) i durant el mes de juliol (cursos intensius d’estiu), de manera que pots matricular-te al programa que t’interessi més quan et sigui més còmode.

Curs 2024-25

Anglès per a adults

Mes Informació

Anglès per a joves

Mes Informació

Anglès per a nens

Mes Informació

Exàmens de Cambridge

Mes Informació

Cursos per a empreses

Mes Informació

Classes de conversa

Mes Informació

Estiu 2024 – cursos de l’1 al 19 de juliol

Durant el mes de juliol English Connection ofereix cursos intensius de preparació per a les convocatòries d’estiu del Cambridge – First (B2) i Advanced (C1)Contacta amb nosaltres per a més informació!

També s’ofereixen cursos intensius d’anglès general. Això proporciona als estudiants l’oportunitat de seguir amb l’estudi de l’anglès durant l’estiu sense necessitat d’interrompre el ritme seguit durant el curs.

Les classes són amenes i pràctiques! Una varietat d’activitats en les quals el principal objectiu és la comunicació oral, que t’ajudarà a desenvolupar totes les habilitats de la llengua.

Classes Matins Tardes Dies
Preparació B2 “First” 9.15 a 11.15h Dilluns a divendres
Preparació C1 “Advanced” 9.15 a 11.15h Dilluns a divendres
Preparació B2 “First” 18.00 a 20.30h Dilluns a dijous
Joves 9.15 a 11.15h Dilluns a divendres

Altres Cursos

  • Classes particulars per a les persones que tenen uns requisits específics. Horari a convenir

Contacta amb nosaltres

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, tan sols hauràs de fer ús d’aquest senzill formulari. Et contestarem el més aviat possible!

Adreça: 
Carrer de Sant Domènec, 7, 08172
Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Tel:
695 28 72 94

93 675 2106

Email:
info@english-connection.es

Instagram:
https://www.instagram.com/englishconnection_santcugat/

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Ressenyes

Una acadèmia del tot professional dedicada exclusivament a l’anglès, en un ambient familiar: una molt bona combinació per aprendre i progressar.

Oriol, Alumne

És una acadèmia molt familiar on gràcies a unes classes reduïdes i uns bons professors s’aprèn anglès de la millor manera, divertint-se.

Laia, Alumna

Molt bona academia d’anglès. Porto temps amb ells i molt content. Us ho recomano!

Ferran, Alumne

Després de més de 15 anys sent alumne d’aquesta acadèmia puc dir que ha estat un gran aprenentatge i que m’emporto un bagatge de records molt agradables! El professorat és professional i nadiu i això marca la diferència. Ho recomanaria a molts dels meus coneguts!

Mariona, Antiga alumna

Des del 2017 que assisteixo a l’acadèmia English Connection, i no en puc estar més contenta! El seu equip el molt proper i gràcies al fet que el nombre d’alumnes per classe no és massa gran, assoleixen una comunicació més casual i còmode. El
caliu de les aules, de la secretaria i del
professorat és fantàstic! M’he tret el first certificate amb ells i ara vaig cap a l’advanced! Estic molt satisfeta

Giulia, Alumna

Una acadèmia dedicada a, no només ensenyar anglès a gent de totes edats, sinó també a ensenyar a gaudir aprenent, amb uns professors excel·lents i un seguiment als alumnes molt proper, personalitzat i encantador. Classes amb un nombre reduït d’alumnes per facilitar la comunicació a l’aula i enfocar-se en cadascun dels alumnes. Fa molts anys que estudio anglès i mai havia après tant com en aquesta acadèmia. La recomano infinitament.

Carla, Alumna

Molt bona acadèmia!

Ada, Alumna

La manera que ensenyen els professors és molt bona i també la seva dedicació. Jo recomanaria aquesta acadèmia per qualsevol persona que vulgui aprendre anglès a qualsevol nivell. Realment he vist canvis de millora en el meu anglès.

Jana, Alumna

Em vull treure el First i English Connection és la millor acadèmia de Sant Cugat per aconseguir-ho.

Laia, Alumna

Acadèmia molt recomanable. Bon tracte i bons professors/es

Aimar, Alumne

Millor acadèmia de Sant Cugat hi ha molt bon ambient i el tracte dels professors és impecable

Arnau, Alumne

És una gran acadèmia. Proporciona a tots els seus alumnes un ensenyament de gran qualitat i millora el teu nivell en poc temps. A més, es pot trobar un ambient molt familiar i acollidor, tant que fins i tot moltes vegades tenia ganes de que arribés el moment d’anar a les classes d’anglès. Sempre m’ho he passat molt bé a les classes, mentre també aprenia molt.

Ana Cris, Alumna

Un lloc fantàstic per anar. Tots els professors són natius d’Anglaterra, i per això es pot aprendre d’una manera excel·lent. A part, et preparen i assisteixen d’una manera fantàstica per anar a treure’t els títols oficials. Els docents a part, són molt amables i és agradable fer classe amb ells.

Xavi, Alumno

Es l’única acadèmia que he notat que els professors es prenen en serio la seva feina. Les classes es preparen y les instal·lacions estan en bones condicions. Súper recomenable!

Joan, Alumno

Sóc un exalumne de l’academia i vaig venir uns mesos per prepararme el First i vaig aprender molt i vaig aprovar l’examen. Els profes són molt profesionals i divertits, al haver grups reduïts la atenció és personalitzada i s’agraeix. La recomano al 100%.

Xavi, Antiguo Alumno

Molt bon tracte i sobretot molta professionalitat. Les classes són reduïdes i el professor pot empatitzar molt més amb el que necessites per poder treure’t el títol que desitges.

Clàudia, Alumna

Porto anant a l’English Connection bastants anys ja i he tingut una molt bona experiència. Els professors són encantadors i realment s’aprèn molt. Gràcies a l’acadèmia em vaig poder treure el First i l’Advanced just l’any següent. Ara estic fent la carrera en anglès a la universitat i encara així sento que aprenc molt a l’acadèmia.

Judith, Alumna

Aquesta acadèmia és genial, els professors i el director són molt acollidors i inclusius amb els nous alumnes, també ajuden molt individualment als alumnes amb els seus reptes particulars. M’han ajudat a portar el meu nivell d’anglès de correcte a excel·lent, i durant el camí m’han preparat per als exàmens oficials!

Marc, Alumno

La millor acadèmia d’anglès de Sant Cugat amb diferència! Professorat molt preparat, atent i agradable que fan que el procés d’aprenentatge sigui divertit i fàcil. Et preparen molt bé per treure’t títols oficials, la recomano 100% sense dubtar-ho!

Aina, Antigua Alumna

Fa dos anys que estic en aquesta acadèmia i trobo que és molt bona. Disposa d’uns professors professionals i acollidors. Sobretot la recomano molt no només pel nombre reduït d’alumnes en una classe sinó també perquè realment veus el progrés que fas al llarg del temps.

Zara, Alumna

Molt bona acadèmia! La meva experiència ha estat fantàstica, vaig anar-hi per recomanació i no puc estar més contenta. La professora Verena i el professor Nick són dos grans professionals i he après molt d’ells. Sense dubte, 100% recomanable.

Laura, Alumna

Aquesta és una de les millors acadèmiques d’anglès a les que he anat. Els professors estan perfectament capacitats, sent natius o posseïdors del títol C2 de Cambridge, el més avançat. És increible lu divertides i dinàmiques que són les classes, i definitivament recomano apuntar als vostres fills i filles a estudiar anglès aquí.

Joan, Alumne